Bliv leverandør af personalerabatter til PersonaleZonen

 

LEVERANDØR HOS PERSONALEZONEN

Som leverandør hos PersonaleZonen, får du mulighed for at profilere din forretning overfor en spændende og købestærk målgruppe på 700.000 mennesker.

Med en rabataftale, kan du nå en lukket gruppe af forbrugere, som giver dig mulighed for at differentiere din markedsføring på en smart og diskret måde. Som leverandør leverer du et godt tilbud – vi sørger for kunderne.

Hvor meget skal jeg give i rabat?

Rabatprocenten afhænger selvfølgelig af hvilke produkter du sælger, men de fleste af vores aftaler ligger typisk mellem 10 og 30 procent – nogle mere og nogle få mindre. Jo højere rabat – dets flere interesserede kunder.

Hvordan kommer vi i gang med samarbejdet?

For at du kan komme i gang, skal vi naturligvis have nogle formaliteter på plads, så vi ved at vores medlemmer finder dit tilbud interessant – til alles fordel.

Vi skal bruge:

* Et godt tilbud – gerne hele dit sortiment
* Generelle oplysninger om din forretning, såsom navn og sted
* Billede og tekstmateriale

Hvordan kan jeg eksponere mig ekstra godt overfor PersonaleZonen’s medlemmer?

Vi har naturligvis en bred vifte af muligheder for at give din forretning en ekstra god eksponering. Kontakt os for yderligere oplysninger om mulighederne, da vi kan hjælpe dig med at finde den bedste måde at nå ud med dit budskab.

Hvem kan blive leverandør?

Alle forretninger kan som udgangspunkt blive leverandører hos PersonaleZonen – lige fra den lokale butik på hjørnet, til den store landsdækkende kæde. Vores produkt kan skrues sammen, så du når ud til din målgruppe.

Hvad koster det at være leverandør?

Prisen for at være leverandør afhænger meget af løsningen du vælger. Vi har mange muligheder, og vi foreslår derfor at du ringer til en af vores konsulenter, for at finde den bedste løsning og pris.

For at blive leverandør eller bestille mere materiale - Klik her