Hvorfor vælge PersonaleZonen

 

HVORFOR VÆLGE PERSONALEZONEN

100% dækning

Med en løsning fra PersonaleZonen, sikrer du at samtlige medarbejdere i din virksomhed er dækket ind i forhold til personalepleje. Vi mener at et ideelt personalegode skal kunne komme alle ansatte til gode, og ikke kun dem der er til fitness eller hjemmecomputer. Ligeledes dækker vores løsning hele Danmark.

Ingen administration

Som kunde hos PersonaleZonen kan du slappe af og vide, at løsningen passer sig selv – vi sørger for at rabataftalerne opdateres, og at der naturligvis løbende kommer nye rabatter og oplevelser til. Det eneste du skal sikre er, at løsningen bliver præsenteret for dine medarbejdere – så sørger vi for resten.

En værdifuld investering

Dine medarbejderes trivsel på arbejdspladsen hænger uløseligt sammen med arbejdsindsats og viljen til at yde ekstra. Løsningen er derfor en investering i dine medarbejderes ydeevne og dermed også en positiv investering for virksomheden og i sidste ende bundlinjen.

Mange kloge hoveder har endvidere kædet antallet af sygedage sammen med medarbejdertilfredshed – færre sygedage giver flere arbejdsdage for virksomheden.

Fleksibilitet

Hvis du i virksomheden allerede har indgået rabataftaler med andre virksomheder, betyder det ikke at det har været spildte kræfter. Vi tilbyder en fleksibel løsning, og kan derfor overtage administrationen af Jeres eksisterende aftaler, så de bliver præsenteret sammen med alle de andre aftaler vi leverer til dine medarbejdere. Slut med tykke ringbind med støvede rabataftaler.

Fast årlig pris

Hos PersonaleZonen har vi den klare holdning, at prisen på personalepleje skal kunne styres, så du ved hvad investeringen i dine medarbejdere koster, for som med alle gode investeringer, skal personalepleje også på sigt være en god forretning. Derfor betaler du en fast årlig pris for PersonaleZonens løsning.