Forkæl dine medarbejdere med et medlemskab af PersonaleZonen

 

MEDLEMSKAB

Fra virksomhedens side

PersonaleZonen er den perfekte løsning til virksomheden der ønsker at medarbejderne skal have et bredt dækkende personalegode, der ikke betyder en masse ekstra administrativt arbejde. Vi leverer en komplet personaleplejeordning, som virker med det samme.

Løsningen giver virksomheden et godt værktøj til at fastholde sin vigtigste ressource - nemlig medarbejderne. Hyppig udskiftning af personale er forbundet med store udgifter. Med små midler kan der med PersonaleZonen tages et stort skridt i retning mod mere loyalitet på arbejdspladsen, dvs. mere tilfredse medarbejdere og mindre udskiftning.


Fra medarbejderens side

Løsningen fungerer som et personligt medlemskab for den enkelte ansatte, som derved selv kan vælge blandt et bredt sortiment af rabatter og kultur-arrangementer.

De mange forskellige aftaler med vores rabatleverandører, sikrer at der altid er noget for enhver smag - hvad enten medarbejderen skal købe ind til sig selv, familien eller hjemmet eller blot skal planlægge næste oplevelse med kollegaerne eller familien. 

 

Sådan fungerer PersonaleZonen i praksis

MEDLEMSKABET I PRAKSIS

Opstart

Når virksomheden tilmelder sig til PersonaleZonen, forbereder vi virksomhedens egen portal med adgang til alle personalefordelene.
Virksomhedens logo indsættes på portalen og plastikmedlemskort produceres hvis disse er tilvalgt.

Har virksomheden i forvejen rabatter hos lokale eller landsdækkende leverandører, tilbyder vi naturligvis også at administrere disse via virksomhedens nye personale- rabat portal på PersonaleZonen.dk.

Vi sørger selvfølgelig for at virksomheden har alt det nødvendige materiale til at komme bedst fra start - og naturligvis et supportteam til at klare alle spørgsmål fra medlemmer.

Godt i gang

For at virksomheden får mest ud af medlemskabet, vælges en kontaktperson i virksomheden som en slags ambassadør for PersonaleZonen.

Kontaktpersonens rolle er udelukkende at videreformidle det glædelige budskab om virksomhedens nye tiltag for alle medarbejdere. Opgaven er meget begrænset, men utrolig vigtig - det er trods alt effekten og ikke udgifter man vil have ud af en personaleplejeordning.
F.eks er det en god idé at linke til PersonaleZonen fra intranettet eller sende vores nyhedsbreve til kollegaerne.