Udvid din eksponering

Som leverandør hos Personalezonen, får du mulighed for at profilere din forretning overfor en spændende og købestærk målgruppe på mere end 150.000 forbrugere.

Se video Bliv kontaktet
mobilversion

Med en rabataftale, kan du nå en lukket gruppe af forbrugere, som giver dig mulighed for at differentiere din markedsføring på en smart og diskret måde. Som leverandør leverer du et godt tilbud – vi sørger for kunderne.

se video

Hvor meget skal jeg give i rabat?

Rabatprocenten afhænger selvfølgelig af hvilke produkter du sælger, men de fleste af vores aftaler ligger typisk mellem 10 og 30 procent – nogle mere og nogle få mindre. Jo højere rabat – dets flere interesserede kunder.

rabatter
indhold

Hvordan kommer vi i gang?

For at du kan komme i gang, skal vi naturligvis have nogle formaliteter på plads, så vi ved at vores medlemmer finder dit tilbud interessant – til alles fordel.

Vi skal bruge:

  • Et godt tilbud – gerne på hele dit sortiment
  • Generelle oplysninger om din forretning, såsom navn og sted
  • Logo, billeder og tekstmateriale
Bliv kontaktet

Hvordan bliver jeg eksponeret?

Vi har naturligvis en bred vifte af muligheder for at give din forretning en ekstra god eksponering. Kontakt os for yderligere oplysninger om mulighederne, da vi kan hjælpe dig med at finde den bedste måde at nå ud med dit budskab.

eksponering

Hvem kan blive leverandør?

Alle forretninger kan som udgangspunkt blive leverandører hos Personalezonen – lige fra den lokale butik på hjørnet, til den store landsdækkende kæde. Vores produkt kan sammensættes, så du når ud til din målgruppe.

Hvad koster det at blive leverandør?

Prisen for at være leverandør afhænger meget af løsningen du vælger. Vi har mange muligheder og vi foreslår derfor at du lader dig kontakte af en af vores konsulenter, så i sammen kan finde den rette løsning til netop dit behov.

Vi hjælper jer i gang

Lad os kontakte dig, så vi kan fortælle hvordan Personalezonen kan hjælpe netop din virksomhed.

Det er nemt, og du er hurtigt i gang.