Giv dine ansatte lidt ekstra

Vores løsning er en simpel men effektiv måde at vise medarbejderne, at arbejdspladsen giver andet end løn igen for en god indsats.

Læs mere Bliv kontaktet
mobilversion

Fra virksomhedens side

Personalezonen er den perfekte løsning til virksomheden der ønsker at medarbejderne skal have et bredt dækkende personalegode, der ikke betyder en masse ekstra administrativt arbejde. Vi leverer en komplet personaleplejeordning, som virker med det samme.

Løsningen giver virksomheden et godt værktøj til at fastholde dets vigtigste ressource - nemlig medarbejderne. Hyppig udskiftning af personale er forbundet med store udgifter. Med små midler kan der med Personalezonen tages et stort skridt i retning mod mere loyalitet på arbejdspladsen, dvs. mere tilfredse medarbejdere og mindre udskiftning.

Personalezonen samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder, foreninger og offentlige instanser, hvilket stiller store krav til vores IT-sikkerhed. Vores webapp er nem og brugervenlig, og samtidig i overensstemmelse med GDPR reglementet, så medarbejderen kan gøre brug af sin personalepleje via arbejdscomputeren eller -telefonen, uden krav om installation af software på enheden.

fordele for medlemmer
fordele for medlemmer

Fra medarbejderens side

Løsningen fungerer som et personligt medlemskab for den enkelte ansatte, som derved selv kan vælge blandt et bredt sortiment af eksklusive fordele og rabatter.

De mange forskellige aftaler med vores rabatleverandører, sikrer at der altid er noget for enhver smag - hvad enten medarbejderen skal købe ind til sig selv, familien eller hjemmet eller blot skal planlægge næste oplevelse med kollegaerne eller familien.

Vi hjælper jer i gang

Lad os kontakte dig, så vi kan fortælle hvordan Personalezonen kan hjælpe netop din virksomhed.

Det er nemt, og du er hurtigt i gang.