man with idea

Historien

Personalezonen så for første gang dagens lys i marts 2020, med en vision om at tilbyde danske virksomheder en bredere og mere omfattende løsning på personalefordele. Ønsket var at give virksomheder muligheden for at tilbyde deres medarbejdere mere end blot de standard personalefordele, som man kender det fra andre ordninger. Personalezonen blev skabt med ønsket om at tilbyde skræddersyet personalefordele, som er designet til at forbedre medarbejdernes livskvalitet, trivsel og en mere positivt arbejdsplads, med en større social kapital. Samtidig med at gøre det nemt for virksomhederne at administrere disse fordele og sikre, at de er overkommelige og tilgængelige for alle.

man clapping with excitement

Mission

Personalezonen er sat i verden med ambitionen om at være det bedste og mest værdiskabende, samt kulturskabende redskab, indenfor personalepleje. Vi ønsker ikke blot at tilbyde en ordning der byder på fordele og diverse goder, men mest af alt bidrager til trivselskulturen på hver enkelt arbejdsplads.

man holding up a peace sign

Vision

Personalezonen skal være danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner, indenfor personalepleje. Vores produkt skal være på forkant med udvikling, tilgodese virksomheders behov på tværs af brancher, samt være brugervenlig, ikke-ressourcekrævende og let-integrerbar.

man with spread arms

Værdier

Vi er professionelle i vores tilgang til alle opgaver og udfører disse med effektivitet. Vores tilgang til løsninger er innovative, skræddersyet og med højeste serviceniveau.

Kom nemt og hurtigt i gang

Lad os kontakte dig, så vi kan fortælle hvordan Personalezonen kan hjælpe netop din virksomhed. Det er nemt, og du er hurtigt i gang.

Du kan også ringe til os direkte på +45 45 80 50 90