Giv dine medarbejdere lidt ekstra

Personalezonen samler alt personalepleje ét sted, med en skræddersyet ordning, der er lettilgængelig foralle medarbejderne, uanset teknisk niveau og uden det kræver ekstra administrative ressourcer.

Personalezonen

Personalezonen har altid været en af de bedste sider til at finde rabat aftaler, som vi har haft utrolig stor glæde af i Novo Nordisk Medarbejderforening, en side der altid har været lige til at finde ud af og en side der flittigt besøges. Det nye setup har gjort det endnu nemmere at søge efter rabatter, på det område du lige står i. Vi kan kun anbefale Personalezonen

Virksomheds logo

Kim Dahl Hansen

Formand, Novo Nordisk Medarbejderforening
tablet on table displaying the discount portal

Din virksomhed, din ordning

Medarbejderfordele skal være med til at minde medarbejderen om arbejde i fritiden, på den gode måde. Det er nemlig ikke "kun" portalens personalerelaterede indhold, der skræddersys. Vi går faktisk skridtet videre og bygger portalen op omkring jeres branding - alt fra medlemskort til de individuelle knapper får jeres farver! Det handler netop om at styrke det velkendte, så når medarbejderne bruger ordningen føles den som en naturlig del af, at være medarbejder hos jer.

Kom igang
happy man saving on gifts

Det bliver ikke nemmere

I får alt det bedste fra to verdener. Et robust og skalerbart system, som er nemt at administrere og nemt for medarbejderne at bruge. Kort sagt, så får I portalen leveret som en skræddersyet software as a service, hvor vi håndterer al det administrative. Vi hjælper med at dele budskabet og sørger for al on-boarding, support, ajourføring og løbende udvidelse af jeres aftaler på en diskret måde, og i overensstemmelse med jeres regler.

Kom igang
man happy with product so he gives a thumbs up

Sådan fungerer det

Vores løsning fungerer som et personligt medlemskab for den enkelte medarbejder, der har mulighed for selv at vælge blandt en bred vifte af eksklusive fordele og rabatter. Med et stort udvalg af aftaler med vores rabatleverandører, sikrer vi, at der altid er noget for enhver smag, uanset om medarbejderen skal købe ind til sig selv, familien eller hjemmet, eller blot planlægger en oplevelse med kollegerne.

Kom igang

Kom nemt og hurtigt i gang

Lad os kontakte dig, så vi kan fortælle hvordan Personalezonen kan hjælpe netop din virksomhed. Det er nemt, og du er hurtigt i gang.

Du kan også ringe til os direkte på +45 45 80 50 90